elontieto.com

Minun parhaani on aavistus ja mielikuvitus - Eino Leino

Niin ylhäällä kuin alhalla, niin pienessä kuin suuressa, niin sisällä kuin ulkona.

Väen viisausperinne on elpymässä. Ilmarinen, Väinämöinen ja Pohjolan Emäntä ovat palamaassa Tietoisuuteemme. Kaipaamme kovin jo kauan sitten kadotettuja voimasanojamme, sekä yhteyttä juuriimme, esivanhempiimme ja Metsän väkeen. Traditiomme ytimessä on uskontotutkijoita jo kauan askarruttanut käsite väestä. Voiko intialainen viisausperinne ja terveysfilosofia ayurveda, astrologia, myyttitutkimus tai salatieteet auttaa meitä ymmärtämään mitä on yhdeksän väen symboliikka?

Oppi luonnon tasapainosta, luonnonelementistä ja väen filosofiasta ovat suomalaisten tietäjien kuvauksia elämän perustotuuksista, jotka ilmenevät spiraalimaisesti eri tasoilla, mikro- ja makrokosmoksessa.

Elontieto on taiteellinen, monistinen, uuspakanallinen, shamanistinen ja terveysopillinen näkökulma itämerensuomalaiseen viisausperinteeseen.

Elontiedon tärkein päämäärä on suomalaisen kulttuurin terveen kansallishengen kehittäminen, viisausperinteen elvyttäminen, sekä luonnon suojeleminen.

Tervetuloa tutkimusmatkalle Elontiedon pariin, etsimään juuri sinun omaa täyttä potentiaaliasi! Tule mukaan Elontieto facebook- ryhmään.

Lue lisää:

- ayurveda -
- muinaissuomalaiset -
- viikinkiaika -

Fermentoitu ruusujuuri

Living Nutrition Rhodiola Alive


Miksi käyttää hapattamista ruusujuuren valmistuksessa?

Tavanomaisesti ravintolisien valmistuksessa käytettyjen liuottimien sijaan kefiiri-kombucha-fermentaatio muuttaa yrtit eläviksi ekosysteemeiksi, jotka sisältävät runsaasti bioaktivoituja ravintoaineita, entsyymejä ja probiootteja, jotka ravitsevat monipuolisesti aineenvaihduntaa, soluviestintää, antioksidanttisuojausta ja detoksifikaatiota.

Fermentoidun ruusujuuren on havaittu tasapainottavan elimistön antioksidanttisuojasta huomattavasti tehokkaammin kuin pelkän ruusujuuriuutteen, vaikuttamalla kehoamme hapetusstressiltä suojaaviin SOD- ja GSH-PX antioksidanttientsyymeihin. Tästä saadaan erityishyötyä etenkin liikunnan jälkeisiltä lihassolu - ja DNA-vaurioilta suojautuessa. Lisäksi fermentoitu ruusujuuri nostaa glykogeenivarastoja ja auttaa puskuroimaan maitohappoa. Living Nutrition Rhodiola Alive sisältää myös inkivääriä, jota on käytetty kasvilääkintäperinteessä imeytymisen tehostajana.


Tuotteen sisältö, 1 kaps:

  • Fermentoitu luomu ruusujuuri (Rhodiola rosea) 140 mg

  • Luomu ruusujuuri (Rhodiola rosea) 140 mg

  • Luomu inkivääri (Zingiber officinale) 120 mg


Tuotteen ominaisuudet:

Ruusujuuri on piristävä ja virkistävä adaptogeeni, joka tukee fyysistä suorituskykyä ja suojaa stressin haitallisilta vaikutuksilta. Se tukee kognitiivisia toimintoja, kuten muistamista, oppimista, keskittymistä ja jaksamista. Ruusujuuri myös ylläpitää tervettä mielialaa ja ehkäisee masennusta. Tuote toimii antioksidanttina ja säätelee immuunipuolustuksen toimintaa.


Käytön aiheet:

Stressi, uupumus, alakuloisuus, heikentynyt fyysinen tai kongnitiivinen suorituskyky.


Annostus:

1-2 kapselia päivässä vähintään 30 minuuttia ennen ateriaa.


Lisätietoja

Ruusujuuri kukoistaa äärimmäisissä olosuhteissa, kuten Siperian ja Pohjois-Aasian vuoristoissa, joissa sitä on käytetty pitkään yleishyvinvointiin ja kehon vahvistamiseen. Ruusujuuri sisältää runsaasti kasviravinteita, kuten haihtuvaöljyjä, orgaanisia happoja sekä flavonoideja, kuten katekiineja ja proantosyanidiineja. Monet ruusujuuren ainesosista täytyy kuitenkin ensin muokata suolistomikrobien toiminnan avulla ihmisessä toimivaan, eli bioaktiiviseen muotoon. Living Nutrition Alive tuotteessa tämä saadaan aikaiseksi kuukauden mittaisen kefiiri kombutcha fermentaation avulla, jossa homman hoitavat 35 mikrobikantaa. Tuote toimii myös probioottina.


Pakanalliset ja uuspakanalliset maailmankatsomukset eivät ole kirjauskontoja - dogmaattisia oppijärjestelmiä, eikä suomalaiseen perinteeseen ole olemassa oikea- ja vääräoppisuutta. Elontieto on tulkinta suomalaisesta folkloristiikasta, mytologiasta, uskonnosta, suomen kielestä, Suomen historiasta sekä intialaisesta lääketieteestä ja astrologiasta.